Без катаклизми в Симитли след пълния малшанс и двата отменени гола

04 октомври 2010 00:14   2923 прочита
Ю. Васев
Ю. Васев


Ю. Васев

Загубата на “Септември” с 0:1 от “Етър” не предизвика катаклизми в лагера на домакините. Това е обяснимо с оглед факта, че този път късметът категорично обърна гръб на избраниците на наставника Юри Васев. Кметът на Симитли Апостол Апостолов-Поли обаче предупреди, че ако нещата продължават така, през зимната пауза чистката в отбора няма да се размине. Двубоят започна под диктовката на “Септември” и в 14-та мин.

Николай Димиров прати топката в мрежата на вратаря Димитров, но попадението не беше зачетено. Две минути по-късно играещият изпълнителен директор на симитличани Методи Стойнев стреля с глава встрани от рамката. Най-чистото положение през първото полувреме пропусна Ивайло Лазаров, който не уцели опразнената врата в 20-та мин. Малко след началото на втората част отново той бе изведен зад защитата и успя да вкара, ала страничният рефер сигнализира за засада и нулевото равенство се запази. При единствената опасност пред Иван Църваришки капитанът на болярите Петър Ванков засече центриране в 80-та мин. с глава и донесе трите точки на своя тим.

“СЕПТЕМВРИ”: Църваришки, М. Николов, Самокишев, Генадиев, Ралчовски, Караканов /69-Шумантов/, Димиров /75-Попвасилев/, Стойнев, Лазаров /62-К. Николов/, Цв. Николов.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар