Betway бонус и отлични оферти на букмейкъра за полуфиналите в Шампионска лига

17 април 2022 11:19   3161 прочита


Световноизвестният букмейкър Betway отскоро е и на българския пазар, като английската платформа за онлайн залози жъне сериозни успехи за краткия си период на родна сцена.

Букмейкърът има отлични коефициенти за различните спортни събития, а новите клиенти на Бетуей ще бъдат посрещнати със солидни бонуси при регистрация.

Bet way бонус в раздел Спорт е 100% до 200 лева при първоначална регистрация. На платформата са посочени и условията за отключване на бонуса. Тук за квалифициращ депозит се взима всеки, който е от поне 10 лева. Освен това се уточнява, че коефициентът при единичен залог трябва да е минимум 1.50, докато за множествен се изисква 3.00 или по-висок. Офертата за бонус при регистрация в Betway е валидна 30 дни от датата на регистрация.

Сега е и подходящ момент да направите своята регистрация в букмейкъра и да вземете своя бонус, тъй като предстоят едни от най-интересните мачове в първенствата и клубните турнири.

Най-авторитетната клубна надпревара в Европа – Шампионска лига, вече е в полуфиналната си фаза, като досега феновете на футбола бяха свидетели на зрелищни мачове, драми и много обрати и изненади. До тази фаза на турнира стигнаха два английски и два испански отбора. Манчестър Сити и Ливърпул, както и Реал Мадрид и Виляреал.

Приятната изненада поднесе Виляреал, който отстрани в четвъртфиналите германския гранд Байерн Мюнхен. Сега обаче на тима на Унай Емери предстои нов тежък тест срещу Ливърпул, който не срещна особени затруднения срещу Бенфика. Тук мърсисайдци са фаворит за краен победител след двата мача.

Другата полуфинална двойка е Манчестър Сити – Реал Мадрид, като тук вече има доста повече въпросителни. Испанците показаха за пореден път, че са изключителен турнирен боец. „Кралския клуб“ загуби с 0:1 първия си мач срещу ПСЖ в осминафиналите, след което парижани поведоха и с 1:0 на „Сантяго Бернабеу“. „Лос бланкос“ обаче издържаха теста, след като Карим Бензема избухна с хеттрик, класирайки тима на Карло Анчелоти напред в надпреварата. В първия мач с Челси в четвъртфиналите отново главно действащо лице бе Карим Бензема – нов хеттрик на французина и победа за Реал с 3:1. Прогнозите бяха за безпроблемно класиране на полуфинал, но лондончани показаха коренно различно лице и в реванша поведоха с 3:0. Родриго вкара двубоя в продължение, където отново блесна Бензема, който отбеляза скъпоценния гол, класирал „белия балет“ на полуфинал.

Манчестър Сити преодоля с лекота Спортинг Лисабон на осминафиналите, а след здрава тактическа битка отстрани и Атлетико Мадрид в четвъртфинала. „Гражданите“ имат почти еднакъв коефициент в Betway с Ливърпул за спечелване на Шампионска лига – 2.37 за Сити и 2.25 за тима на Юрген Клоп.

Букмейкърът дава и сериозно предимство за тима на Пеп Гуардиола в първия мач с Реал със ставка 1.50 за успех срещу 5.75 за испанците. Равният пък ви носи умножение на залога по 4.50. Отлична е ставката за гол/гол в мача – 1.85.

Може и да се възползвате от множествения залог за победа на Сити и двата отбора да отбележат, който в случая е 3.10. Ако смятате, че Реал ще покаже върхова форма и ще спечели на „Етихад“, като и двата тима ще отбележат, то тук коефициентът скача на 10.00.
 


Още за: бетуей   футбол   залагания   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар