Бербо отрязал Гриша Ганчев

19 август 2016 12:41   5859 прочита


Димитър Бербатов е отказал да се ангажира по какъвто и да било с начин с проекта на Гриша Ганчев ЦСКА-София.

Бизнесменът от Ловеч се опитва да легитимира своя клуб, като кани легенди на ЦСКА на мачове на отбора, а на някои от тях обещава и платени постове.

Благоевградчанинът също е бил ухажван да се присъедини към онези, които припознават в ЦСКА-София наследник на фалиращия армейски клуб. Митко е отказал категорично. Той не коментира темата ЦСКА и не ходи на мачовете на отбора на стадион "Българска армия". Митко изгледа от трибуните загубата на футболистите с червени фланелки от "Верея" в Стара Загора. Бербатов е близък приятел с Александър Томаш, треньор на новака в Първа лига. Димитър поддържа форма с неговия отбор и това е причина за присъствието му на стадиона, научи "България Днес". Други бивши футболисти на ЦСКА вече се радват на постове в клуба на Ганчев.

Димитър Пенев разказа, че вероятно ще бъде един от шефовете.

"Вероятно ще бъда в Управителния съвет, но кои други хора ще влязат - не знам - каза Пенев. - Бербатов ще играе поне още една година. Прав и здрав е, рано му е да се отказва. После ще видим какво ще прави. Не сме му предлагали пост в ЦСКА. Видях се с Христо Стоичков и говорихме за организационни неща. Ицо няма да се връща в България за постоянно, но често ще минава. Защо да се връща? Важното е, че е в екипа."

М. Иванов

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар