"Банско" срещу "Места" за реферите менте: Съдийството беше грижа на съперниците от Хаджидимово

25 февруари 2012 00:01   2370 прочита
Вл. Байрев
Вл. Байрев


Вл. Байрев

В лагера на "Банско" реагираха остро срещу опитите на аматьорския "Места" да се оправдае с присъжданията на арбитрите за загубата от "козлите" онзи ден в Садово с 0:2. Хаджидимовци лепнаха на местното съдийско трио клеймото "рефери менте" и оспориха двете дузпи в полза на професионалния тим, както и тълкуванията на правилата за засада и нарушение. Недоумение от направените коментири изрази изпълнителният директор на победителите Красимир Горанов.

Не знам защо възниква подобна дискусия, след като изборът на съдиите беше грижа на съперниците по тяхно предложение. Аз бях готов с вариант бригада начело с изпитан рефер като Ленко Витанов, но колегите ме увериха, че те ще намерят подходящите хора. Разбирам, че имат претенции към дузпите. На нас пък ни отмениха чист гол, но не казваме нищо. Така е преценил съдията, така е отсъдил. С оглед на създадените положения пред вратата им трябва да се радват, че получиха само две попадения в мрежата си, заяви клубният шеф.

Любопитен факт излезе наяве в навечерието на днешната контрола на банскалии с "Ботев" /Пд/ от 12.00 ч. в село Вълково. От щаба на канарчетата са предложили ново попълнение в селекцията на Воин Войнов в лицето на крайния защитник Владимир Байрев, но са срещнали отказ с обяснението, че в тази зона на стадион "Свети Петър" разполагат с достатъчно силна конкуренция. Мачът с пловдивчани е решителен за бъдещето на нападателя Костадин Аджов, когото "Миньор" /Пк/ е готов да даде под наем в ски центъра под Тодорка.


Още за: ФК Банско   арбитри   загуба   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар