Банскалии треперят до края с човек повече, негодуват срещу съдията

18 октомври 2010 00:14   6318 прочита
Атанас Лясков
Атанас Лясков


Атанас Лясков

“Банско” счупи каръка и след три поредни поражения записа победа с 1:0 срещу изпадналия от “А” група “Спортист”, но не впечатли с представянето си. Неслучайно треньорът Воин Войнов предяви претенции към своите футболисти след мача, независимо от спечелените 3 точки. Играчите ми могат повече от това, което показаха. Не съм доволен от играта. Все пак постигнахме ценен успех, тъй като бяхме психически обременени от негативната серия, коментира наставникът. Войнов не подмина съдийството на Мартин Александров.

Избягвам да се оплаквам от реферите, но не мога да си мълча за пропуски, които са очевадни. Трябваше да отсъди поне една дузпа в наша полза, възнегодува кадърът на “Левски”. Неговият тим игра близо час с човек повече. В 34-та мин. централният защитник на гостите Димитър Райчев повали откъсващия се Борислав Хазуров и видя червения картон. Домакините започнаха с атакуваща схема, но “шоколадите” владееха по-дълго време топката, макар че не създадоха реални опасности до почивката за вратаря Иван Христов, който пази за сефте през сезона. В 28-та мин. Хазуров не успя да преодолее стража на гостуващия отбор.

После капитанът Димитър Крушовски стреля от 40 метра без успех. В 43-та мин. Кирил Михайлов със задна ножица върна кълбото от аутлинията пред наказателното поле, откъдето Атанас Лясков с отсечен шут простреля мрежата. През втората част “козлите” позволиха на съперниците на няколко пъти да обстрелват вратата на Христов, който показа класа при изстрелите на Петър Петров и Георги Семерджиев и не позволи промяна на статуквото. За домакините на два пъти нацелиха гредите Хазуров и Петков.

“БАНСКО”: Христов, Зарев, Крушовски, Шопов, Топузов, Лясков, Кьосов /62-Павлов/, Петков /75-Колчагов/, Калайджиев, Михайлов /65-Мирчев/, Б. Хазуров.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар