Банскалии отписаха мача във Видин, гонят играч с контузия

04 май 2012 00:20   4106 прочита
В. Лазаров
В. Лазаров


В. Лазаров

"Банско" отписва мача с "Бдин", гласят последните вести от лагера на "козлите" за радост на хората на Иван Бербатов в града на Бабавидините кули. Видинчани вече не са конкуренти на лидера "Пирин" /ГД/ за първото място и единствената директна виза за елита, но все още таят надежди за баража на второкласираните в двете "Б" групи. Наставникът на курортистите Валентин Лазаров е решил да даде шанс край Дунава на футболистите с по-малко игрови минути през сезона да се докажат преди предстоящото лятно прочистване на излишните в селекцията.

Двойката централни защитници Иван Топузов и Димитър Крушовски се оплакват от травми и треньорският щаб едва ли ще подложи здравословното им състояние на излишни рискове от усложнения в мача без значение за неговия тим. За натрупани картони у дома остава капитанът Костадин Слаев, а в рамката се очаква да застане резервата Александър Стоянов. Първият, който изгоря за следващия сезон, е нападателят Давид Гълъбов, когото решението за раздялата заварва в лазарета с трайна контузия. В първия работен ден от седмицата след гостуването във Видин изпълнителният директор Красимир Горанов сяда на масата на преговорите с играчите, чиито договори изтичат и които влизат в сметките за новото първенство.

Въпреки протоколния характер на двубоя с "Бдин" клубното ръководство осигури средства за пътуване предния ден и нощувка в местен хотел. По силата на негласното споразумение за взаиомноизгодно сътрудничество банскалии ще ползват стадион "Георги Бенковски" за последна тренировка. Същата екстра утрешните им домакини ползваха в ски центъра под Тодорка преди визитата си в Гоце Делчев.


Още за: Ив. Бербатов   мач   ФК Банско   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар