Банскалии на лагер в столицата за гостуването в Своге

02 април 2011 00:18   4417 прочита
Иван Топузов
Иван Топузов


Иван Топузов

Отборът на “Банско” замина вчера за гостуването си на скрития фаворит за промоция “Спортист” и сложи край на спекулациите, че поради безпаричие ще пътува за Своге в деня на мача. Избраниците на Воин Войнов се настаниха в следобедните часове в столичен хотел и проведоха закрита тренировка за последно отиграване на печелившите варианти срещу “шоколадите”. В автобуса се качиха всички основни футболисти, с изключение на Иван Топузов.

Стълбът в отбраната на козлите от 10 дни тренира на индивидуален режим с надеждата да се възстанови напълно от контузията си, но лекарите наложиха вето върху участието му в днешния двубой. Това отваря възможност пред младия Йордан Лечов да заеме място в центъра на защитата. Малко вероятно е дългоочакваният официален дебют на вратаря-ветеран Тодор Кючуков да стане факт в Своге, макар че е на стадион “Свети Петър” повече от месец. Конкуренцията за пост номер 1 в състава е сериозна при наличието на Иван Христов и Костадин Янев, който е с най-големи шансове да застане в рамката, след като 3 поредни мача с него на вратата банскалии неизменно печелят.

Мачът със “Спортист” е важен като всеки друг. Отиваме с нагласата да бием. Набрахме инерция и се надявам да я използваме колкото се може по-дълго. Настроението в съблекалнята е добро и момчетата са настроени за битка, коментира на тръгване наставникът В. Войнов.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар