Арда преговаря с благоевградчанина Бодуров

14 май 2020 09:50   4536 прочита


Новият старши треньор на Арда (Кърджали) Николай Киров вече е започнал работа по селекцията за следващия сезон. Във вторник ръководството на кърджалийци е водило преговори с централния защитник Николай Бодуров, твърди "Тема Спорт". В момента благоевградчанинът е без отбор, след като разтрогна наскоро с иранския Естеглал.

През тази кампания Бодуров вече игра за два тима и няма право да носи екипа на трети. Вероятността бившият национал да приеме предложението на Арда не е много голяма. Не е изключено той да продължи кариерата си в Пирин (Благоевград). Очаква се при подновяване на тренировките Бодуров да води занимания именно с "орлетата". Арда има интерес и към българин, който в последните години играе в чужбина.

Опция за отбраната е и Виктор Генев. Той няма да продължи договора си с Берое и става свободен агент. Интерес към него има и от Ботев (Пловдив). Преди време Генев бе привлечен в Ботев (Пловдив) именно от Николай Киров. Нападателят Спас Делев пък със сигурност остава в Арда и през следващия сезон. В началото на извънредното положение, при раздялата с ччужденците, се появи информация, че националът може да напусне.

Той обаче се е разбрал с ръководството и остава и за предстоящата кампания. Същото важи и за Михаил Александров, който така и не направи дебют за кърджалийци, след като дълго време се възстановяваше от контузия. В клуба продължават усилена работа по стадиона и изграждането на осветлението с надеждата, че още този сезон тимът може да се върне да домакинства в Кърджали.


Още за: Арда   бодуров   преговори   Още от: Спорт

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар