Ќовините на югозападна Ѕългари€
“рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае —нимка: ezine.bg—елска кухн€! ƒрусан кебап
   –егистрац舫абравена парола

јнгличанин от "ѕирин" подпис с "≈тър"


17 юли 2018 13:53   3927 прочита„≈тър” нанесе трансферен удар преди самото начало на първенството, като привлече един от голмайсторите на „ѕирин” ‘лорент Ѕоджадж. Ѕритански€т футболист с косовски произход подписа днес двегодишен договор с „виолетовите” и на него се разчита още повече да засили головата мощ заедно с другото ново попълнение ∆илсон ¬арела.

Ѕоджадж снощи направи първа тренировка с етърци, а днес премина медицински прегледи, след което подписа с великотърновски€ клуб. ѕрез пролетта той игра за „ѕирин” (Ѕлагоевград), като в изиграните 11 мача вкара 5 гола и се запомни с добрата си игра с глава.

‘ло Ѕоджадж е само на 22 години, роден е на 13 април 1996 г. в  осово, но от едногодишен живее със семейстовото си в Ћондон и играе на ќстрова. ¬исок е 183 см и тежи 82 кг. Ќ€колко сезона е в „’ъдърсфийлд” (јнгли€), който сега влезе във ¬исшата лига, като дебютира едва 18-годишен и има 8 мача с 1 гол и 1 асистенци€ в „емпиъншип, но после е преотстъпван в „ илмарнък” и „Ќюпорт  аунти”, а преди „ѕирин” за последно е играл в „”елинг”.

—ами€т Ѕоджадж сподел€ за себе си, че е фен на „„елси”, а ≈ден јзар е любими€т му футболист от насто€щи€ отбор.  ато дете харесвал ƒидие ƒрогба и винаги го е имал за пример. »грае като централен нападател, но най-обича да действа на втора позици€ зад тарана, както беше в „ѕирин“. „ќбичам единоборствата със силни защитници, обичам да се връщам назад и да получавам топката, да € паз€, когато съм с гръб към вратата и да давам възможност на съотборниците си да се включват в атаката. »скам да игра€ в отбор с добър мениджър и с хубава публика“, за€ви Ѕоджадж.

ѕреди да подпише с „≈тър” е поддържал през л€тото активно формата си в јнгли€. ‘ло Ѕоджадж днес ще бъде картотекиран от великотърновски€ клуб в Ѕ‘— и през нови€ сезон ще носи екипа с є 88.

ћарти »ванов

ќще за: англичанин  подпис  ≈тър ќще от: —порт

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.