Ќ€ма да пов€рвате! “ези девойки н€кога са имали.... пенис “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...
   –егистрац舫абравена парола

«релищно! јвтобус се заби в блок (—Ќ»ћ »)


7 декември 2017 10:29   2142 прочита–ейсът все още стои в градинката


«релищна катастрофа събуди тази сутрин жителите на блок в квартал „’ристо —мирненски”. јвтобус от градски€ транспорт се е забил в сградата, ко€то се намира на „ѕещерско шосе”, срещу магазин Ћекси.

’ората недоум€ват как точно е станала маневрата, тъй като рейсът се е движил направо по ѕещерско и в участъка н€ма къде да прави завой. —поред жителите на блока, това е първи€т подобен случай. ѕреди да се удари в блока, автобусът е помел стълб, а се вижда, че н€ма и никакъв спирачен път. ¬ блока живее кметът на район "«ападен" ƒимитър  олев.

ѕод тепетата тази сутрин стана и друга катастрофа - автомобил се удари в мантинелата на булевард „÷ар Ѕорис III ќбединител”. ƒвижението в района е затруднено.

/TrafficNews.bg/

ќще за: катастрофа  жители  блок ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

 –еклама

   
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.