Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае
   –егистрац舫абравена парола

«релищни —Ќ»ћ »! Ўофьор изтърва завой, удари се в бетонен ограничител и се преобърна като палачинка край –азград


3 септември 2018 10:13   2954 прочитаƒрогиран водач катастрофира на път€ –усе-–азград в близост до „ƒервента“. —игналът за пътно-транспортното произшествие е получен в 02.05 часа на 3 септември.

Ќа м€сто е установено, че 32-годишни€т ».ƒ. от град –азград е шофирал с несъобразена скорост „‘олксваген √олф“, в резултат на което е изгубил контрол над автомобила на л€в завой, ударил се е в бетонни€ ограничител и се е преобърнал в д€сната лента за движение.

ќткаран е в ћЅјЋ-–азград с натъртвани€ и охлузвани€.,пише блиц.“естът му за употреба на наркотични вещества се оказал положителен на амфетамин и метаамфетамин. ќбразувано е досъдебно производство по чл.343, ал.1, Ѕ от Ќ .

ќще за: водач  катастрофа  сигнал ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.