Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ѕивши€т на √ала се къпе в милиони, а водещата издържа —тефан ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€
   –егистрац舫абравена парола

«ловещата трагеди€ или какво се случва с труповете от  ъщата на ужасите в Ќови »скър?


12 януари 2018 12:20   5527 прочитаЌ€ма кой да прибере и да се погрижи за безжизнените тела на  ети и малката Ќанси


ќще в началото на годината ц€лата страна бе потресена от кървавата касапница, разиграла се в  ъщата на ужасите в Ќови »скър. “ам в новогодишната нощ смъртта си намериха петима души 41-годишни€т Ќеделчо ёнаков, 19-годишни€т му син √еорги ёнаков, 72-годишната ≈ленка Ѕурджиева, както и 16-годишната доведена дъщер€ на Ќеделчо Ќанси »ванова и нейни€ при€тел 18-годишни€т Ѕоби »ванов.

ћалко по-късно в кладенец недалеч от къщата бе открито т€лото и на майката на Ќанси и жена до Ќеделно – 44-годишната  ети  юхова. «а ц€лата тази касапница виновен бе извергът –осен јнгелов.  акто ЅЋ»÷ писа той също бе открит мъртъв. “руповете край Ќови »скър само за десет дни се оказаха ƒ≈—≈“. Ќо какво се случва със загиналите в  ъщата на ужасите? ќказа се, че до вчера е н€мало кой да прибере от моргата телата на  ети  юхова и дъщер€ ѝ Ќанси. –однините им все още не са отишли да вземат труповете, за да организират погребението. —естрата на  ети - »вет, ко€то ЅЋ»÷ съобщи как реагира след трагеди€та, об€снила, че н€ма възможност.

ќт сво€ страна близките на Ќеделчо, с който  ети е имала връзка, категорично отказали да се погрижат за трупа й и този на 16-ггодишната й дъщер€. ћеди€та ни научи, че единствени€т погребан е 18-годишни€т при€тел на Ќанси –Ѕоби. ќпечалената му майка е искала да го положи в зем€та редом до възлюбената му, но т€лото й е „заточено“ в моргата.

ќще за: убийство  трупове  погребение ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.