Задържаха мъж, отправил смъртни заплахи към Йорданка Фандъкова 

16 май 2020 07:18   4 коментара   3560 прочита


 Задържаха мъж, отправил смъртни заплахи и груби обиди към кмета на Столичната община Йорданка Фандъкова. 

Атаките били отправени на официалния профил на Фандъкова във Фейсбук. След направени оперативно-издирвателни действия от страна на МВР бе задържан софиянец. 

Съобщението със заплахите и оскърбленията е получено в края на месец април, научи Glas. bg. 

Екип на Glas. bg се свърза със Столична община, откъдето обясниха, че това се случва често, но към момента тя не се страхува за живота и здравето си. Те допълниха, че г-жа Фандъкова не ползва охрана. 

На интернет потребителя е наложена мярка „парична гаранция“ в размер на 500 лева. 

4 коментара
16 Май 2020 10:58 | Стефанов
Оценка:
4
 (
4
 гласа)

Ей хора, внимавайте като кихате, защото биг брадъл работи Оруел ряпа да яде. Лъскавите смартфони, с които се фукате дават местоположението ви до метри, лед-телевизорите в определен момент ако се активират отнякъде си могат не само да излъчват но и да предават образ и звук, камерите на пътната агенция дето ги има на вход-изход на всеки град и по-голямо село само по номера на колата влизат чрец ЕГН-то ви в цялото ви досие - финансово, съдебно, семейно, данъчно и какво ли не. Затова просто не пишете нищо. Само четете, но правилните неща. И ако някога ей така, огвътре ви дойде да напишете нещо, приятелски съвет - нека да е ода. Сещата се за кого.


16 Май 2020 14:16 | Стефанофф
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

Винаги има начини - стига да знаеш как!!!


16 Май 2020 15:15 | Стефанов
Оценка:
2
 (
2
 гласа)

До Стефанофф. Уважаеми анонимний, имам въпрос - кое е същественото в краткописанието Ви - "... офф" или "Винаги има начин... ". Не питаом за "- стига да знаеш. ", защото съм убеден - знаеш.


16 Май 2020 22:38 | Офф
Оценка:
0
 (
0
 гласа)

Това бе одата....
Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар