Внимавайте с хазяите! Перверзник блудства с 14-годишната му наемателка 

07 юли 2020 07:01   4781 прочита


Софийска районна прокуратура внесе в съда обвинителен акт срещу Стефан Г. за това, че влязъл в чуждо жилище, като употребил за това ловкост и използване на специално техническо средство, като деянието е извършено нощем - престъпление по чл. 170, ал. 2, вр. ал. 1 от НК, както и за това, че извършил действия с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление по отношение на лице, навършило 14-годишна възраст – Н. Д., чрез употреба на сила - престъпление по чл. 150, ал. 1, пр. 1, алт. 1 от НК. 

На 17. 12. 2019 г., Н. Д. се намирала в апартамент в гр. София, в който била наемател. Около 03. 45 ч. Н. Д. се събудила от шум, който ѝ наподобявал блъскане по дограмата. Тя чула стъпки от ходене, шума идвал от външната страна на прозореца. Н. Д. погледнала в коридора на блока, нямало хора, но вратата, водеща към общата тераса, била отворена, а тя била в съседство на нейната. Н. Д. се върнала в жилището си и видяла как през прозореца в хола влиза мъж - обвиняемият Стефан Г. Тя се изплашила и отишла в спалнята си. Н. Д. взела мобилния си телефон и написала на майка си: „Помощ, крадец, моля те обади се на полицията“. 

Чувала как обвиняемият се разхождал и ровел из вещите ѝ. След това Стефан Г. влязъл в спалнята, легнал на леглото до Н. Д. и извършил блудствени действия с нея. Н. Д. се опитала да го отблъсне, започнала да му се моли да я остави на мира и се разплакала. Това продължило около 10 минути, докато в един момент Стефан Г. станал и излязъл през входната врата. Н. Д. успяла да се обадила на телефон 112. Малко след като обвиняемият си тръгнал, дошла полиция. Тогава Н. Д. забелязала, че от портмонето ѝ липсват лични документи. 

По случая било образувано досъдебно производство, установено било, че Стефан Г. е осъждан. Спрямо него била взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“. Предстои делото да продължи в Софийски районен съд, съобщават от пресцентъра на Апелативна прокуратура - София. 


Още за: хазяин   блудство   дете   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар