Викторио, който уби жена си и бебето си застана пред съда

23 януари 2020 12:31   4071 прочита


Брат му отказа да свидетелства

Пълно мълчание запази Викторио Александров, който е подсъдим за убийството на 23-годишната си приятелка Дарина Министерска и едногодишната им дъщеря Никол, при влизането си в залата на Софийски Градски Съд, пише trafficnews.bg.

Само двама свидетели се явиха пред съда, а брат му - Антонио Александров, отказа да свидетелства по делото. Викторио Александров помоли магистратите разпитът на родителите на убитата му приятелка да премине “при закрити врата“. Кървавата трагедия се разигра на 29 октомври 2018 година в семейното жилището на Викторио и Дарина в столичния квартал "Надежда". Тогава мъжът прострелва фатално майката на детето му.

След това взима едногодишната си Никол и хваща такси. Заплашва шофьора на таксито с пистолет, който се паникьосва и го вози без посока по улиците, а детето се къса от рев. Малко по-късно слиза от колата, прострелва смъртоностно дъщеря си и прави неуспешен опит за самоубийство. Според свидетели до фаталния край на Никол и Дарина се стига след година на тормоз, заплахи и изнудване от страна на Александров. Това е първо заседание по делото.


Още за: съд   убийство   жена   Викторио   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар