Ужасяващо нападение: Заляха с киселина красивата бургазлийка Бела! (СНИМКИ 18+)

11 ноември 2017 12:46   8292 прочита


Ужасяващо нападение е преживяла млада жена преди броени дни. 32-годишната красавица Бела М. от Бургас е издебната, докато се прибира от магазина, след което е нападната и обезобразена след заливане с киселина, пише Флагман.бг.s Бела е викала, отбранявала се е от атаките на нападателя, но не е имало кой да й се притече на помощ.

Жената по чудо успява да се отскубне и да се скрие в дома си. Бруталната атака е станала на 8-ми ноември, около 19 ч. вечерта. Първоначално за нападението е арестуван бившият й мъж. Той обаче е освободен след 24 часа заради липса на свидетели. Единственият такъв е жертвата, но за българския закон тя явно не е достатъчна. Близките на Бела са сигурни кой стои зад дръзкото нападение. Те самите помолили да се даде гласност на случката, защото искат справедливост. Сестрата на пострадалото момиче твърди, че бившият й постоянно я тормозел. Те били заедно повече от 10 години.

Влюбеният мъж изобщо не приел добре решението на Бела да сложи край на връзката им преди 5 месеца. Ето какво написа нейната сестра Цвети: "Здравейте, бих искала да ви разкажа историята на сестра ми. На 8.11.2017 г. бе залята с киселина от бившия си съпруг. Той беше задържан за срок от 24 часа, но тъй като няма свидетели на случката, го пуснаха. Сестра ми има поражения на главата, лицето и по тялото. Ще се наложи пластична намеса, за каквато нямаме средства! Сестра ми всеки ден плаче! Тя е подала съответните документи, за да го съди, но кога ще стане това, когато я убие ли ще влезе в затвора? Искаме справедливост! Моля ви, помогнете ни!".

 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар