Ќовините на югозападна Ѕългари€
“айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  “рагеди€: ÷€ло семейство повито в черно! ƒвама брат€ и бременна жена загинаха под свлачище Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

”частник в ДЅиг ЅрадърФ и издирван от »нтерпол се завърна след 9 месеца в дубайски затвор! ≈то първите му думи


10 август 2018 10:20   3885 прочита—лед 9 месеца в арабски затвор един от най-колоритните участници в „Ѕиг брадър” – ƒаниел ƒечев, се прибра на 8 август в родината с ранен полет на нискотарифната самолетна компани€, узна HotArena.

Ќа летище —офи€ в 1,30 през нощта го посрещнаха при€тели, притеснени, че млади€т мъж ще има нужда от помощ. ƒаниел изненада всички, по€в€вайки се в добро настроение и усмивка.

„Ќ€мам никакъв багаж. Ќикакви дрехи освен гащите и потника, с които пристигам. Ќито една стотинка н€мам в джоба си, никакви дебитни, кредитни карти. ƒори лични документи н€мам.  аквото имах, загубих. «атрих и картите си „“аро”, на които си гледах. ¬сички, които ме познават, зна€т, че обичам да надничам в бъдещето си, а точно този тип карти никога не са ме лъгали. ¬ъзнамер€вах да си куп€, при първа възможност, когато спечел€ н€какви пари... Ќо един при€тел, с когото сме от една зоди€ – –иби, д-р ћилушев, ще ми подари книгата „„ашата на познанието и тесте карти към не€.

ѕожеланието му е да бъда разумен, когато тръгвам н€къде по света, да не се довер€вам на случайни хора. –адвам се, че в —офи€ при€телите ме чакаха с нетърпение. »зключително съм трогнат от факта, че са ме пуснали за издирване чрез »нтерпол. “акова нещо не очаквах. ѕрез тези 9 месеца посто€нно ги мислех – дали са здрави, дали ход€т на работа, дали са добре, дали са се променили, как ще ме посрещнат, ще ми се карат ли. ћолех се да не ми се сърд€т, че им казах, че заминавам за две седмици и ще се върна с магнити, а дойдох с празни ръце. ѕри€телите ми са моето семейство – всичко, което имам са те, защото съм расъл в ƒомове за изоставени деца. —ега вид€х, че имам гол€мо семейство от истински при€тели”, сподели ƒаниел ƒелчев пред близки.

Ќа този етап той премълчава причина довела до ареста му, както и тази на спътниците му – варненката ¬или€на янкова и великотърновеца ёри Ѕайрактаров.  азва, че н€ма настроение да връща лентата на спомените назад. —игурен е, че ёри и ¬или€на също скоро ще бъдат пуснати на свобода.

„”сещах, че ще изл€за на свобода, но не знаех кога това ще се случи, защото както споменах, си загубих н€къде картите „“аро”. ќт ¬ъншно също ми помогнаха много.  ато начало ще се опитам да работ€ в областта на строителството. Ќе се срамувам от труда, мога да работ€ по 10-12 часа на ден. » без друго свикнах да не сп€ или да сп€ с прекъсване. “ова е от напрежение, от стрес – над€вам се, че отпадне във времето”, разкрива ƒидо, който е известен с пр€кора си Ўейха още с влизането си в риалити шоуто през 2008 г.

ѕрипомн€ме, че от 8 ноември 2017 г. до 8 август 2018-а ƒидо се водеше в неизвестност. «наеше се, че е лет€л до ƒубай с прекачване през ћосква и не пропускал възможността да уведоми познатите си до къде е стигнал, както и да качи фотоси от самолета. —лед пристигането в ƒубай си прави н€колко кадъра на летището, качва ги на страницата си във фейсбук, а после с€каш се изпар€ва. ћобилни€т му телефон седмици наред не дава никакъв сигнал. —ъобщени€та, които при€телите му изпращат, сто€т непрочетени. “ака започват да се нижат месеци, в които от брадъра н€ма нито вест, нито кост. Ќакра€, след като в Ѕългари€ се вдига шум, полици€та се намесва и е пуснат за издирване от »нтерпол. ќказва, се че брадъра е арестуван в емирството.

ќще за: участник  издирване  »нтерпол ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.