Убиецът на съпругата си, минути преди касапницата :Честта е по-важна от всичко

26 февруари 2020 08:08   9104 прочита


Честта е по-важна от живота", е последният пост във фейсбук на Любомир Славейков преди да посегне на жена си Светла, пише Лупа. бг. Припомняме, че зверското престъпление стана   в София в кв. "Модерно предградие". 

  Мъжът обновил статуса си в 0, 27 часа минути преди убийството  Сигналът за убийството постъпва е малко по-късно. От профила на мъжа във фейсбук става ясно, че със Светла са били в процес на тежък развод. Мъжът си е позволявал да я обижда доста грубо в личния си профил. В един от последните си постове той я нарича "шибаната ми бивша жена". 

Само дни преди трагедията - на 18 февруари, Любомир Славейков пише: "Животът беше приказка, сега е кошмар... Но Чичо ще си направи от лимоните една лимонада и ще бъде герой в нова приказка". 
На 24 януари Любомир Славейков сякаш предупреждава какво ще направи. В официалната си страница във Фейсбук той пише: "Послание за законодателите: Върнете смъртното наказание и премахнете доживотния без право на обжалване! И вие знаете, че човек, загубил всичко завинаги, е способен на всичко. " 
 


Още за: убиец   светла   пост   чест   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар