Трагедия! Военен почина в барокамера във Варна

07 ноември 2019 11:29   2356 прочита


При извършване на годишни медицински прегледи на водолазния състав от Военноморските сили с имитационни водолазни спускания в барокамера вчера, 6 ноември, във Военноморската болница в гр. Варна почина матрос III клас Спас Стоилов Пенчев от военно формирование 34 590-Бургас, съобщават от военното министерство.

Матрос Спас Пенчев е на 36 години. На служба в Българската армия е от 2014 г. Той е семеен с едно дете. По случая се води досъдебно производство и повече информация може да се получи след разрешение от наблюдаващия прокурор. Ръководството на Министерството на отбраната и Българската армия изказва съболезнования на семейството и близките на матрос Спас Пенчев.

Четирима души са били в барокамерата, в която намери смъртта си матрос Спас Пенчев, съобщиха от Министерство на отбраната. Инцидентът е станал по време на рутинно изследване. Останалите трима матроси са в добро състояние. Именно те са сигнализирали за наличие на проблем с матрос Пенчев и присъстващият наблюдаващ лекар незабавно е оказал помощ на военнослужещия. Смъртта вероятно е настъпила в резултат на внезапно възникнал здравословен проблем. Причините ще бъдат окончателно изяснени и потвърдени след приключването на досъдебното производство./blitz.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар