Tрагедия! В Отманли почерня от полиция, удавникът е гард на НСО

26 юли 2018 13:28   8747 прочита


Три полицейски екипа са отцепили огромен периметър

Пред луксозната резиденция на Отманли, където преди време редовно отсядаше лидерът на ДПС Ахмед Доган, а впоследствие се стопанисваше от близкия му бизнесмен Николай Вълканов, почерня от полиция.На плажа, пред имението рано сутринта, изплува труп.

Тялото е открито на скалите пред бетонния кей.

Удавникът е 37-годишният Радослав Д., гард на НСО. На брега са открити дрехите му и мобилния телефон. Най-вероятно нещо му се е случило, след като е влязъл във водата.

На този етап не е известно какво точно прави охраната на НСО в Отманли. Нито Николай Вълканов, нито Ахмед Доган би следвало да има назначени от държавата гардове. Не е изключено там да е бил някой от водещите депутати на ДПС или друго политическо лице, което се охранява от НСО.

Това обяснява и засиленото полицейско присъствие на мястото, което е безкрайно необичайно. При идентични ситуации, ако става въпрос за обикновен инцидент, присъства най-много един полицейски екип с трупна линейка.

Докато към този момент има три патрулни екипа и един на цивилни полицейски служители, които са отцепили огромен периметър.

Не се допускат външни лица.

flagman.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар