Съществува ли масонска връзка при убийството на Марангозова?  

25 май 2020 09:07   2867 прочита


Подполковникът от НСО Борис Иванов, обвинен в организирането на убийството на бизнесдамата Станка Марангозова, остава в ареста. От прокуратурата посочиха, че в телефона му са били открити контакти на немалко хора от висшите етажи на властта. Иванов, който е бил част от масонските среди у нас, е имал връзки с лица от "паралелната власт". 

"Адресите и телефоните, които са намерение в телефона му, много трудно ще могат да се свържат с масонството. Общността е свързана с изучаването на древни философии", каза за "България сутрин" Великият приор на Ордена на рицарите тамплиери в България Румен Ралчев. 

 
Той посочи, че в масонството е забранено да се говори за политика, за вероизповедания, именно това сближавало. 

"Последното, което трябва да се говори е, че масонството извършва заговори", посочи Ралчев. 

"Обменът на информация зависи от морала. Във всяко стадо има мърша, масонството у нас е разнообразно. Ние, взаимно контактувайки, даваме препоръки, когато видим отклонения и щом видим такива в някого, той бива изключван. Това обаче не изключва неговите познанства и някои контакти не приключват", допълни събеседникът за Bulgaria ON AIR. 

Ралчев допълни, че в масонството няма символ на бялата роза. 

"Познавам този човек от НСО, тих и спокоен човек. Не беше силовак, работата му изискваше познания относно взривовете. Неговата биография идва от "Криминална полиция". До каква степен са тези познанства с висшите ешалони на властта - с някои е контактувал вероятно само професионално. Като калфа в масонството е, имаше дълъг път за извървяване, той е притежавал голяма доза доверие. Засега имаме само обвинения, невинаги те се доказват", допълни още Ралчев. 

 dnes.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар