Съседи на убитата Светла със страшни разкрития за подивелия й от ревност мъж

26 февруари 2020 09:38   17224 прочита


Разбрах, че тя си имала любов. Обещал, че ще я застреля и го направил, разказа една от тях

Дни преди да убие жена си по особено жесток начин, 48-годишният Любомир Славейков е казал пред съседи, че Светла си е хванала любовник и ще я убие. И според тях най-вероятната причина за трагедията, разиграла се посред нощ в столичния кв. „,Модерно предградие”, е ревност. „Познавам само един старец, тук стоеше – отпред.

Той почина. Не ги познавам, никой не познавам, но разбрах, че тя си имала любов. Обещал, че ще я застреля и го направил”, каза една от тях пред Нова телевизия. „Виждала съм само как една кола на транспорта спира тук. Той сигурно работи към транспорта. Тук не се знае, всеки си е в къщата, не знаем кой си има проблеми”, коментира съседка. Хората твърдят още, че Любомир неведнъж е посягал на Светла, но тя не е подавала сигнал в полицията.

Престъплението е извършено в къщата, в която 48-годишната жена е живеела под наем. Сигналът в полицията е подаден от сина на семейството, мъж на около 20 години. Малко преди да извърши зверството, Любомир е написал на профила си във Фейсбук: „ Честта е по-важна от живота”. След като убил жена си, той е направил опит да се самоубие.

blitz.bg

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар