Съобщиха коя е жестоко убитатата от съпруга си софиянка

25 февруари 2020 15:27   3717 прочита


Сигналът за трагедията е подаден половин час след полунощ от 20-годишния им син

48-годишната Светла Славейкова, която бе убита от съпруга си в столичния квартал "Модерно предградие" тази нощ, е била пребита до смърт, а не застреляна. Това съобщиха от Софийска градска прокуратура, под чието ръководство се води разследването на тежкото престъпление, пише БЛИЦ. Сигналът за трагедията е подаден половин час след полунощ от 20-годишния син на съпрузите. На място веднага са изпратени екипи на полицията и две линейки на Спешна помощ.

Лекарите само констатирали смъртта на жената, а съпругът убиец бил транспортиран в "Пирогов" в много тежко състояние, тъй като направил опит да се самоубие с газов пистолет и с нож, пробождайки се в сърцето и опитвайки се да среже вените си. От държавното обвинение уточниха, че 48-годишната жертва и съпругът й, който й е връстник, са били разделени. В къщата, където е извършено убийството, Светла е живяла на квартира.

Престъплението е извършено по особено мъчителен начин и с особена жестокост - на жертвата са нанесени множество травматични увреждания в областта на гърдите и главата. Установен е и мотивът за убийството – ревност. Разследването продължава, а за живота на извършителя се борят лекарите в "Пирогов". Според сина на жертвата родителите му отдавна се били в тежък конфликт.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар