Страшно! Наемни убийци са арестувани в София! Изпратени са на поръчка за убийство

25 януари 2020 09:29   7704 прочита


Двама тежко въоръжени грузинци с автомати, бомби и боеприпаси са арестувани при спецакцията в София, в която е преследван Ролс-Ройс. При акцията един грузинец е успял да избяга от органите на реда. Той се издирва, пише новини.бг.

След задържането адв. Явор Хайтов е бил в следствието, за да ги представлява и освободи. Припомняме ви кой е адвокат Явор Хайтов: Той е роден на 22 ноември 1969 г. Завършил е юридическия факултет на Софийския университет "Св. Климент Охридски".

Беше заместник на вътрешния министър Емануил Йорданов във втория кабинет "Костов". Като зам.-министър Явор Хайтов отговаряше за полицейското дознание и търговските дружества на МВР. Адвокат Хайтов е близък до „Нове холдиг“ и Васил Божков.

Вчера премиерът Бойко Борисов преди началото на заседанието на Министерски съвет съобщи новината за акцията и похвали МВР за проведената акция. Тогава от думите му стана ясно, че органите на реда са преследвали въоръжени бандити, които се придвижвали с Ролс-Ройс. "Не бях виждал в Ролс-Ройс да се движат. Никой не очаква от Ролс-Ройс да го нападнат", каза вчера Борисов.

Петел.бг

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар