Скандални разкрития за българина, гаврил се брутално със сънародничка в Атина

09 февруари 2020 10:55   7473 прочита


Като криминално проявен при снемане на отпечатъците му и задържане в минал период вероятно е имал лична карта с това име

Българинът, арестуван под името Георги Георгиев в Атина, обвинен в побой, изнасилване и малтретиране на млади жени, в това число и на българка е с присъда за изнасилване и в България. Това стана ясно след снемане на пръстови отпечатъци, пише "Труд".

Според тях името му е Васил Иванов, но се предполага, че това име също е фалшиво. Като криминално проявен при снемане на отпечатъците му и задържане в минал период вероятно е имал лична карта с това име. Според информация на изданието, лицето е от Крумовград и се казва Велизар. Предстои идентифицирането му. Двамата българи, арестувани в сряда са разпитани от следовател и изпратени в затвора Коридало до съдебния процес съобщиха от полицейския участък в квартал Колоно в Атина.

По време на разпита 40-годишния Георги Георгиев или Васил Иванов е отказал да говори. Същият е лежал в психиатричната клиника на затвора Коридало, където е излежавал присъда, както и в психиатрична клиника Дафни в Атина. Освободен е през м. април 2019 година.

Вторият арестуван българин е с ограничителна мярка за трафик на имигранти и наркотици. Семеен с две деца. Той е идентифициран като Тони Димитров. Двамата българи са замесени в три случая на отвличане, грабеж и изнасилване на чужденки, между които и българка./Blitz.bg
 


Още за: атина   българин   жени   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар