Шокираща мистерия в Луково - прикривал ли е кметът жестокия убиец Росен

06 януари 2018 11:37   4505 прочита


Тежко въоръжени командоси и барети, включително и военни части по нареждане на премиера Бойко Борисов, издирват убиеца на шестимата от Нови Искър вече трети ден.

Беше открита и втората къща на ужасите, където шесторния убиец Росен Ангелов е живял. Вчера на специален брифинг МВР и прокуратурата потвърдиха, че има безпорни доказателства, че именно Росен Ангелов е убил Кети, Неделчо, Георги, Нанси, Боби, бабата на Нанси и кучето Нерон в новогодишната нощ. Стана ясно, че жестокостта на Ангелов е провокирана от Кети. Двамата са имали шест месечна връзка, а първата му жертва е била именно жената. След това хладнокръвния убиец ликвидира и цялото й семейство.

Целият регион до Ботевград е отцепен в издирване на опасния изверг.

Кметът на Луково обаче е сякаш неоткриваем. След като стана ясно къде се е укривал убиецът Росен Ангелов, лъсва фактът, че местната управа е "проспала" присъствието в селото на изпечения рецидивист. Отсъствието на кмета е изключително подозрително и следствените органи трябва да се заемат подробно с неговия разпит.

Жена, живееща до къщата, където се е укривал убиецът, е споделила, че е виждала кметът няколко пъти да слиза откъм това място. Което още веднъж потвърждава, че местният управник трябва да отговаря пред разследващите органи.

Призива на МВР: Ако забележите престъпника, не се опитвайте да го заговаряте, а сигнализирайте веднага органите на реда или позвънете на спешния телефон 112.

Интензивното полицейско присъствие, както и хеликоптерът, който кръжи над Луково, потвърждават информацията, че най-вероятно убиецът Росен Ангелов е все още в района и не е успял да се изтегли извън полицейския обсег.

/pik.bg/

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар