Шокиращ обрат за изнасилването на българския студент в Санкт Петербург

19 октомври 2019 10:24   5929 прочита


Случаят с изнасиления в руския град Санкт Петербург български студент получи неочакван обрат. 21-годишната жертва, студент в едно от висшите медицински учреждения, се е обърнал към полицията с молба по случая му да не се завежда дело. Оказало се, че между него и приятелката му се е получило малко недоразумение.

По телефона той разказал на гаджето си за инцидента, който станал на 16 октомври. Българинът й споделил, че две неизвестни лица са упражнили насилие спрямо него.

Уплашеното момиче обаче приело думите му в прав текст и съобщило в полицията, че младежът е бил изнасилен от двама души в изоставена сграда. По-късно обаче тази информация не получила потвърждение. При първоначалната проверка станало ясно, че 21-годишният българин наистина е станал жертва на нападение на път за магазина на 16 октомври.

Неизвестни лица са го набили, повалили са го на земята, но не са го изнасилвали. На българския студент е направено медицинско изследване, при което не са открити характерните за изнасилване травми. При личен разговор със служителите на реда второкурсникът от България заявил, че гавра с него не е имала и няма никакви претенции към нападателите си. След това написал заявление, с което пожелал проверката по случая да бъде прекратена. /blitz.bg


Още за: случай   студент   обрат   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар