Ревнив ром предизвикал мелето на плажа в Несебър

30 август 2017 12:44   5817 прочита
сн. Нова тв
сн. Нова тв


сн. Нова тв

"Морето бе бурно и спасител влезе да спаси една жена, но мъжът й му се нахвърли", каза свидетелка на екшъна

Масовият бой на плажа в Несебър между морски спасители и група туристи е станал заради ревнив ром.

Пред камерата на Нова телевизия Ралица Петрова, която е станала свидетел на инцидента, разказа как млада жена и мъжът й били навътре в морето, а един от спасителите влязъл да я спасява. Необяснимо защо обаче ревнивият циганин се нахвърлил върху спасителя. Никой не е закачал момичето, уверяват спасители.

„Цял ден спасителите се притичваха на помощ, вадеха хора от водата. Спасителят, който бе най-близо до жената, тръгна да я спасява. Не знам какво е ставало в морето, защото бях далече, но мъжът й бе доста агресивен. Не се подчиняваше на спасителя и се стигна до конфликт. Това не е първият случай на такива побоища“, каза Ралица.

„Това не е първият случай. Не трябва да приемаме агресията за нещо нормално, но по българското Черноморие идват много туристи от различни страни и такива неща се случват. Флагът бе червен. След множество сигнали се наложи да влезем във водата, за да помогнем на една жена. Мъжът й обаче бе много агресивен към наш колега. Не сме й посягали и не знам защо така реагира той. Бяхме изненадани“, заяви спасителят Петър Трифонов.

„Човекът, предизвикал агресията, нападна наш колега по начин, по който не е присъщ за един турист. Поведението му не бе нормално. По най-бързият начин гледахме тази разправия да отмине. Надявам се да не няма повече подобни разправии“, каза пък спасителят Здравко Куртев.

Според него, туристите са станали по-културни и отношението към тях се е подобрило.

Плажът сега е с едно по-добро ниво за работа и това първият такъв случай, каза още той./Факти.бг


Още за: бой   плаж   несебър   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар