Разбра се от какво и кога е умрял Владо Плацентата, който преби лекарка в Шейново ...

23 март 2018 10:34   6797 прочита


Владо Плацентата,който преби д-р Албена Гагова в болница "Шейново" и възмути цяла България е имал епилептичен припадък, който вероятно е причина за смъртта му, пише в. Телеграф". Новината потвърди адвокат Иван Петров, който е защитник на д-р Гагова. Обвинението и ченгетата открили, че Плацентата е мъртъв преди няколко дни, тъй като гои търсели за поредно дело срещу него.

В смъртния акт на Владимир Стоянов е записано, че е издъхнал на 12 март. Не се уточнява дали е бил в болница или в дома си. Потърсени в дома им - майката, бащата и бабата на Плацентата не бяха открити за коментар.

Припомняме, че на 1 юни миналата година Стоянов, който стана известен като Владо Плацентата, нападна и наби д-р Албена Гагова в столичната АГ болница “Шейново”. Причината бе, че лекарката, която току-що изродила със секцио първородния му син, отказала да му даде плацентата на бебето. Мъжът я искал, за да прави генетични експерименти с нея в лабораторията си в столичния кв. “Красна поляна”.

След като я ударил, той избягал и дори подстригал косата си, за да затрудни разпознаването. Номерът му обаче не мина и той беше обвинен от прокуратурата и даден на съд. При всяко появяване в съда Стоянов се държеше нагло, караше се със съдиите и прокурорите и идваше с маска на лицето. Мъжът твърдеше, че не помни да е удрял лекарката. Веднага след побоя приятелката му отказа да запише бебето с неговата фамилия.

/blitz.bg/

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар