Първи СНИМКА на Елеонора, която уби жестоко баща си край Варна

02 декември 2019 12:08   3819 прочита


Смъртта на 61-годишния Стоян е настъпила вследствие на проникване на острието на нож в аортата

37-годишната Елеонора М. бе докарана във Варненския окръжен съд, където ще се гледа мярката й за неотклонение. Младата жена е привлечена като обвиняема за умишленото убийство на родния си баща Стоян М. – престъпление по член 116, ал. 1, т. 3, във връзка с член 115 от НК.

Тежкото криминално престъпление е било извършено на 29 ноември тази година в дома на 61-годишния Стоян с четири удара с нож. По данни на "Нова Варна", жестокото убийство е станало във варненското село Доброплодно.

Смъртта на бащата е настъпила вследствие на проникване в аортата. По време на извършения оглед в дома на убития мъж е намерен ножът, както и други веществени доказателства, които уличават родната му дъщеря в умишленото убийство.

Разследването по досъдебното производство ще изяснява причините и обстоятелствата за престъплението, което се наказва с лишаване от свобода от 15 до 20 години, доживотен затвор и доживотен затвор без замяна.

Днес Окръжната прокуратура във Варна внесе искане във Варненския окръжен съд за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража“ на обвиняемата Елеонора М./Blitz.bg


Още за: убийство   баща   жена   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар