Ќовините на югозападна Ѕългари€
”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+) «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018  
   –егистрац舫абравена парола

ѕърва —Ќ»ћ ј: “ова ли е похитител€т на сина на ¬енци —тефанов


14 юни 2018 10:34   10616 прочита—пециалнините служби отново разследват едно от най-големите и мистериозни престъплени€ на прехода. „енгетата са извадили от фризера папките по делото за отвличането на сина на футболни€ бос ¬енцислав —тефанов, съобщава "”икенд", като се позовава на източници от ћ¬–.

ѕричината е друго престъпление - кокошарско и от битов характер.  акто ексклузивно съобщи ЅЋ»÷, един от задържаните за въоръжен грабеж в Ќова «агора е много известно лице в крими средите.  акто меди€та ни писа на 1-ви декември миналата година въоръжени крадци са обрали мъж и две жени от частен дом в Ќова «агора. Ќа 5 юни, тази година, са задържани ѕ.». на 41 години от град —ливен, криминално про€вен за кражби, грабеж, палеж и изнудване, —.Ў. на 39 години от град —офи€, криминално про€вен за кражба и грабеж и ѕ.¬. на 40 години от село «имница, криминално про€вен за грабеж.

 акто ЅЋ»÷ писа първи, мъжът с инициали —.Ў. е небезизвестни€т —лавейко Ўишков, който е син на починали€ —ветльо Ўишков, който пък беше собственик на една от най-големите фирми за бойлери в страната. Ўишков €вно е пропаднал, а всичко от предишни€ му имидж на гол€м играч е останало назад в миналото - щом се е докарал дотам да участва в домови кражби.

јрестът му обаче може да доведе до разплитането на случа€ с отвличането на ƒимитър —тефанов. ќще преди 14-години в √ƒЅќѕ сериозно са работили по верси€та, че преките автори на покушението на момчето са √еорги √еоргиев - ∆оро ѕъпката, —лавейко Ўишков и …ордан ÷онков - ƒжиджи. — днешна дата е жив само Ўишков. „енгетата очакват той да проговори за поръчителите на жестокото престъпление срещу ¬енци —тефанов./blitz.bg

ќще за: служби  преход  дело  син ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.