”никален скандал в чалгата! ≈мили€ за  око ƒинев: Ќ€какъв мухльо ме предал! ¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско...  расавица! ћъжете въздишат по √ришовата Ќикол
   –егистрац舫абравена парола

ѕърва —Ќ»ћ ј от кървавата касапница край ѕървомай, отнела три млади живота


12 август 2018 14:19   4456 прочита—ергей —ерафимов, ёсеин –ашид и ‘ахри ёсеин са тримата мъже, загинали в страшната катастрофа с трактор край ѕървомай рано тази сутрин. ’ора от село ѕравославен съобщиха за ЅЋ»÷, че жертвите, които са на 25, на 29 и на 30 години, от скоро живе€т там и са преселници от  ърджалийско. “е са пристигнали в ѕравославен заедно с родителите си, които искали да гледат тютюн.

∆ертвите работели в сферата на строителството. «аради това и колата на ёсеин –ашид била с кърджалийска регистраци€. ѕредполага се, че той е шофирал возилото ковчег. ѕред ЅЋ»÷ разследващи коментираха, че веро€тно са се движили много бързо, защото са се забили с огромна сила в ремаркето на трактора. ƒве от телата са открити извън колата, на път€.  асапницата е била страшна. ћили са асфалта, преди да пуснат движението, което вече е освободено. —ело ѕравославен е потънало в потрес от случилото се. Ќикой не знае накъде са отивали младите мъже. —елото е в траур.

 ќще от: —ин€ лампа
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.