Проговори шофьорът, пребит като куче с метална палка от подивял тираджия

12 декември 2019 10:06   6321 прочита


Ганчо Ганев е мъжът, бит с метални палки на паркинг на АМ „Хемус”. В злополучния ден той е бил със свой приятел – Иван Петров, който се е разминал само с напръскване с лютив спрей.

Двамата пътували с буса по работа. 
„Всичко се случи много бързо, бяхме аварирали на магистралата. Пътувахме по работа, близо до изход на паркинг. Пуснахме буса на заден ход, за да влезем на паркинга, пуснахме аварийните”, разказа Ганев пред Нова телевизия.

Един камион си излезе, но вторият се спря, шофьорът,се развика, аз слязох, казах му, че сме аварирали, той се ядоса и тръгна към нашия бус. Аз си отивах на шофьорското място, той отвори, извика, аз пък тръгнах към него, а той държеше метална палка и лютив спрей.

Напръска ме, аз бях беззащитен, моят приятел стоеше в буса, той не знаеше какво става. А аз започнах да получавам удари. Изгубих съзнание, моят приятел излезе. Много кръв изтече. Казаха, че имам сътресение", обяснява потърпевшият.  

"Видях облака от лютив спрей, излязох, той напръска и мен, посегна да ме удари и избяга", разказа на свой ред Иван Петров. 
"Не съм му давал никакъв повод", категоричен бе Ганев, който показа и раната на главата, с която се е сдобил след нападението.
Шофьорът на тира е задържан след близо 30-километрова гонка по магистралата. 
/blitz.bg/

 


Още за: шофьор   удар   бус   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар