Пандизчии изнасилиха съкафезник - имал различно мнение!

24 юни 2015 09:13   9265 прочита


Пострадалият преодолял страха и срама си и се оплакал на ръководството на Пловдивския затвор

Единадесет затворници бяха разпитани в съдебната зала за изнасилването на техен съкилийник. Те бяха превозени под усилен конвой с две камионетки, за да дадат показания по делото. То е срещу Тодор Дончев и Георги Бозаджийски. Бруталната гавра е станала на 15 август м.г. в килия в Пловдивския затвор. Двамата престъпници вдигнали мерника на съкафезника си, тъй като той не се противопоставил в тяхната стая да бъде преместен още един затворник, пише "Марица". Всички останали 11 мъже в помещението подали молби до администрацията, че не искат нов човек. Бозаджийски и Дончев нанесли побой на жертвата си, за да му дадат урок да не проявява различно мнение.

Дончев го завел в тоалетната и го насилил. След полунощ повторил същото и в леглото. Бозаджийски помагал, като придържал жертвата. Той също удовлетворил плътските си желания. На следващия ден мъжът бил изнасилен още веднъж.

Пострадалият преодолял страха и срама си и се оплакал пред ръководството на затвора. Изнасилвачите твърдели, че не са имали полов акт с него, но експертиза ги опровергала.

Заради срамните подробности от сексуалната гавра делото е при закрити врати. Очаква се то да приключи през септември, когато ще бъде изслушана експертизата. /blitz.bg


Още за: затворници   зала   конвой   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар