Нови случаи на насилие в училище! Пиян баща нападна охранител с брадва

10 март 2016 13:54   2219 прочита


При друг инцидент афектиран чичо влетял в класната стая и нападнал преподавателката

Два нови случая на насилие в училище през последните два дни. В новозагорско село пиян родител нападна охранител на училище с брадва, а в Сливен роднина на второкласник нападна учителка пред ученици, съобщава bTV.

В училището в село Съдиево охранителят Стоян Станков спира пиян баща, който иска среща с директора. По думите на охранителя половин час молил нападателя да излезе от училището. "Хванах го за врата и го свалих. В същият момент получих юмрук от някого, когото не видях", коментира той.

След 24 часа в ареста нападателят Васил Атанасов вече е вкъщи. Четири от шестте му деца учат в училище. Твърди, че охранителят го пребил и отрича да е носил брадва. Учителите твърдят,че това не е първия случай на агресивни родители.

Вторият случай на насилие е от 11-то училище в Сливен, в което учат над 800 деца. На 7 март второкласник се оплаква на чичо си,че друго дете го бие. Мъжът влиза афектиран в класната стая и напада учителката.

По думите на директора Василена Тонева охранителят Атанас Атанасов се опитал да спре насилника, но той го ударил и излязъл от сградата. "Всичко става пред децата, те бяха много уплашени", допълни тя.

Мъжът работел като поддръжка в училище, но поради липса на пари за още охрана, се налагало да помага./Блиц


Още за: случаи   училище   насилие   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар