Нови подробности: Фанка била простреляна в главата, Александър планирал убийството

28 ноември 2022 12:02   3794 прочита


Фанка Иванова, която бе убита от бившия си мъж, е била простреляна в главата с незаконен пистолет. Убийството потресе пловдивското село Пъдарско.

Местните хора говорят, че убийството е било планирано от бившия й мъж Александър. Той се снабдил с оръжието месеци по-рано и ходил в гората да тренира стрелба.

Младата жена изчезна в петък призори на път за работа към Индустриалната зона в Стряма. Повече от две денонощия цялата полиция от Раковски я издирваше и я откри въпреки, че извършителят е направил всичко възможно да прикрие следите си. Криминалисти от Раковски в момента продължават да уточняват дали Александър е имал помагачи при укриването на тялото. 

Според жители на Пъдарско той страдал от патологична ревност и дори още преди да се разделят с Фанка, я дебнел дори в тоалетната. Не могъл да преглътне, че го оставила преди около година.  Когато това се случило, определил семейното си положение като сложно в социалните мрежи, пише 24 часа.

Двете им деца  - момиченце във втори клас и момче на 14 г., останали при бащата. Майката често се опитвала да издебне момент, за да види дъщеря си, когато се връща от училище и да я целуне. Александър пък от своя страна се страхувал Фанка да не отвлече децата.

"Убийството е било планирано", категорични са хората от селото. Те разказаха, че изоставеният съпруг изкопал гроб за Фанка, но после се отказал от него и я укрил в гаража. В Пъдарско говорят, че микробусът, с който било транспортирано тялото, бил целият в кръв.

Полицията в Раковски продължава работата си по случая, а прокуратурата ще внесе искане за постоянен арест на Александър Пашов./glasnews.bg


Още за: убийство   жена   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар