Нова жертвa на валиумния изнaсилвач разкри потресаващи неща

16 януари 2020 08:50   4449 прочита


Проговори 32-годишната софиянка, която бе жестоко насилена от Йохан Стелингверф, по-известен като Валиумния изнасилвач, в дните около Коледа. ,,Видях го когато влязох в бара, усмихнахме се един на друг. Беше красив, нормално изглеждащ мъж. Предложи ми да хапнем нещо и аз се съгласих.

После ми каза, че е гей и аз се почувствах по-спокойна'', сподели пред Нова телевизия младата жена. ,,Отидохме у тях - хапнахме, пийнахме, посмяхме се и след това станах да си ходя. В един момент обаче той започна да ме души, почти изгубих съзнание. Имаше много кръв и плаках през цялото време'', спомня си за преживения кошмар тя. Появи се и друга жертва на валиумния изнасилвач у нас ,,Беше ме наранил много, изкарах една седмица в болница, претърпях двучасова операция. Този мъж е много, много опасен'', разкри накрая жената.

Йохан Стелингверф трябва да напусне жилището си в столичния квартал "Зона Б-5" утре, независимо какво реши съдът, защото договорът му за наем изтича. Собственикът му казал незабавно да освободи апартамента. Както през годините, така и сега, Йохан Стелингверф отрича да има вина и да е извършил каквото и да било престъпление.

Очаква се наблюдаващият прокурор да повдигне обвинение за друго престъпление и той да бъде отведен от дома му, а мярката му да бъде променена в по-тежка.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар