Наши полицаи арестуваха много опасен престъпник, участвал във "Фермата"

25 февруари 2020 15:18   13342 прочита


Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа

Разкриха извършител на голямо престъпление, научи ексклузивно БЛИЦ. Бандитът е участвал в трафик на проститутки. Той се казва Цветан Ангелов и е бил участник в риалитито "Фермата" Полицията потвърди нашата информация, като излезе и с официална позиция за акцията: При специализирана полицейска операция, проведена от служители на сектор „Издирване“, ГДНП е установен и задържан 40-годишен от София.

Той е обявен за издирване в Шенгенската информационна система с европейска заповед за арест от 11 февруари 2020 година от властите в Германия. Издирването му е във връзка с водено наказателно дело от съда в гр. Пирна за това, че 40-годишният, в съучастие с други лица, е извършил трафик на хора, като престъплението е извършено през 2018 г. на територията на ФР Германия.

Мъжът е задържан с полицейска мярка за срок до 24 часа, уведомени са ВКП и СГП относно предприемане на необходимите мерки съгласно Закона за екстрадицията и Европейската заповед за арест. Вижте визитката на Ангелов от участието му в сезон 4 на риалити формата "Фермата".

Blitz.bg 

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар