Нагли крадци задигнаха количка и играчки на дете от Бургас

09 април 2020 10:25   2020 прочита


Престъпниците поставили клечки в бравата на входната врата, разкри Ани Кехайова

Нагли крадци задигнаха количка и играчките на дете от Бургас. Те били поставени на етажна площадка в жилищен вход, а пред Нова телевизия Ани Кехайова разказа, че е открила част от вещите на детето си, захвърлени в двор на кооперация. Младата жена е подала сигнал в полицията. Ани живее на четвъртия етаж, но тъй като във входа няма асансьор, оставя обикновено на площадката на партера детската количка и играчките на детето си.

„Вчера, когато моят съпруг е излизал, е установил, че липсват детската количка, тротинетката и камиончето на детето ни. Това се е случило или през нощта, или рано сутринта. Ние постоянно ги оставяме във входа“, разказва Ани Кехайова. „Играчките не са скъпи. Количката е обикновена, за бутане е. Другите неща са още по-евтини“, добавя тя. „Най-много ме обиди това, че става въпрос за посегателство върху вещи на детенце.

Ако бяха мои, въобще нямаше да ме заболи толкова. Нямат кой знае каква финансова стойност, но съм обидена като майка. Мога да си купя нови, но ме боли, че някой пипа нещата на детето ми“, споделя младата дама. „Намерих две от вещите докато се разхождах на улицата, която е до нас. Бяха захвърлени в един двор на кооперация“, заяви Кехайова. „Това е чиста кражба. Явно в последния момент крадците са преценили, че тези две играчки не са им необходими. Зарязали са ги и са прибрали количката“, добавя тя.

„Крадците са застопорили бравата с клечки. Има драскотини. Езичето беше влязло навътре. Явно са успели свободно да си отворят входната врата“, обясни жената. „Винаги съм подарявала неща и ще продължавам, но е редно аз да преценя кога не са ми нужни. Това е мой избор все пак“, добавя тя. От полицията й казали, че ще направят всичко възможно да заловят крадците От пресцентъра на ОД на МВР - Бургас обясниха, че в района има на две места видеокамери, които най-вероятно са запечатали лицата на крадците. Записите ще бъдат прегледани от униформените служители. От началото на извънредното положение кражбите в областта са сведени до минимум. За три дни в полицията има регистрирани общо пет посегателства срещу лична собственост.

флагман.бг

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар