МВР пусна снимка на психично болната, намушкала сестра си с нож

29 януари 2022 00:16   8187 прочита


МВР пусна снимка на психично болната жена, намушкала сестра си с нож и я обяви за общодържавно издирване. Както „Агенция Монитор” съобщи, в четвъртък в дома си 26-годишната шизофреничка Юмиш Мехмедова направила опит да убие 13-годишната си сестра с кухненския нож.

Преди да грабне ножа, Юмиш заключила майка си в селскостопанскит постройки към дома. След това успяла да наръга беззащитната си сестра няколко пъти в гърдите, гърба и корема.

Малолетното момиче е настанено в областната болница във Велико Търново с опасност за живота. След като оставила сестра си потънала цялата в кръв, извършителката на престъплението напуснала дома си и е се укрила . Затова е обявена от полицията за общодържавно издирване.

Според даденото описание, 26-годишната жена е висока 162 см, със слабо телосложение, кафяви очи, права, дълга до раменете червена коса (боядисана). Била е облечена с тъмно яке с качулка, черен клин и жълти чехли, тип джапанки. Последно е забелязана на 27 януари 2022 г., около 16,00 ч. в района на автогарата в село Камен.

От полицията предупреждават гражданите също, че издирваната Юмиш Мехмедова е с психични проблеми и поради това е много опасна за околните. Гражданите, които имат информация за местонахождението и могат да сигнализират на тел. 112, 062/620151 и 062/620437 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им ще бъде гарантирана./Monitor.bg.


Още за: село   момиче   сестра   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар