Мъжът с противогаза, стрелял в бензиностанцията в Труд, разследван за 16 кражби!

25 януари 2020 11:27   3343 прочита


Карловецът е с дебело крими досие

44-годишният карловец Стефан Видолов е задържаният за въоръжения грабеж в бензиностанцията на "РИФ" в село Труд тази нощ, научи TrafficNews. Мъжът нахлу въоръжен с пистолет и противогаз в обекта, стреля по служителя и ограби касата. Няколко часа по-късно бе задържан от пловдивската Криминална полиция.

Мъжът живее в Карлово и е добре познат на полицията. Той е криминално проявен с дебело досие. Срещу него има повече от 20 заявителски материала. Карловската и Хисарската полиции го разследват за 16 кражби и други престъпления. Бил е служител в същата бензиностанция и познавал добре обекта.

Както писахме завчера бандит с противогаз е ограбил бензиностанция до Пловдив . Около 2 часа през нощта мъжът нахлул в бензиностанция "РИФ" в село Труд. Той бил с противогаз и и въоръжен с газов пистолет. Стрелял във въздуха, а облакът от газовия патрон обезвредил дежурния служител. Той за минути загубил ориентация, а междувременно нападателят го блъснал на земята. Влязъл зад щанда, взел ключа от касата и я отворил.

Извадил оборота от вечерта, около 1 500 лева и побягнал навън. Междувременно служителят успял да намери паник-бутона и след 3 минути на място пристигнал патрул на охранителната фирма, с която фирмата собственик имала договор. Сотаджиите повикали и полиция. Служителят дал информация за автомобила на бандита и той веднага бил обявен за издирване.

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар