Мъж заля с бензин бившата си и детето им! 

10 февруари 2024 10:24   2440 прочита


 
 
Брутален случай на домашно насилие в петък сутринта за малко не приключи с три смъртни случая, единият от които на 2-годишно дете. 

36-годишният Николай Иванов заля с бензин жена си и собствения си син и за малко не ги изгори живи. Нападението е от Сливен и е станало, докато 33-годишната жена кара детето си на ясла, съобщи „Флагман“, като се позова на свидетели. 

Тази сутрин, малко след 7 ч. сутринта, младата жена, чиито инициали са И. К., качила детето в колата си и тръгнала към детската градина. Няколко минути след това бившият й приятел, баща на детето, с когото не са заедно от няколко месеца, изскочил пред колата ѝ. Стресната, И. К., спряла рязко. Той влязъл в автомобила и започнал да им крещи. Агресивният Николай извадил 2-литрова бутилка, пълна с бензин, и залял възлюбената си, разпръснал горивната течност и към задната седалка, където седял синът му. Изкарал и запалка. 

 
„Ще ви запаля, ще ви убия! “, крещял обезумелият мъж. 

Детските писъци огласили улицата, през която по това време минавали много хора, но на помощ се притекъл само един човек – млад мъж, който успял да отскубне от ръцете му запалката и се обадил на тел. 112. Дошлите на място полицаи задържали мъжа за 24 часа. 

И. К. вече е подала жалба срещу нападателя си, който всъщност от един месец имал ограничителна заповед да не доближава бившата си приятелка и сина им. 

Николай е от сливенското село Самуилово, има богато криминално минало. Той е осъждан за кражби, а в момента срещу него тече друго производство – за шофиране след употреба на наркотични вещества. Защо обаче е на свобода – не е ясно. 


Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар