Ќовините на югозападна Ѕългари€
ƒомашен мехлем разрушава шиповете ѕолезно е да прочетете! 20 правила за етикет, които вс€ка дама тр€бва да знае © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

ћомичетата, пометени в  итен от пи€ни€ и друсан джигит, хвърчали по 3-4 метра във въздуха след удара (—Ќ»ћ »)


10 август 2018 12:25   2986 прочитаƒецата, прегазени от пи€н и дрогиран шофьор в  итен, са в шок от случа€. „етири от шестте момичета остават в болница за лечение. ƒецата били на десетдневна дълго чакана почивка на море. Ќа втори€ ден отивали на концерт, когато били пометени на тротоара.

„ араше силно и излезе от заво€. ”дари се в бордюра и после в нас.  аза: „ƒобре сте, нищо ви н€ма, ставайте ще се оправите”. ћиришеше на алкохол, но не изглеждаше пи€н”, разказа пред bTV Ќад€, една от потърпевшите.

„—тана много бързо и просто се озовахме в тревата. ћинали€ вторник имах още една катастрофа и като ц€ло б€х най-изплашена от всички. ƒобре, че беше една жена, ко€то ми помогна и ме успоко€ваше”, за€ви янита Ћюбенова. Ќ€кои от децата са хвърчали по 3-4 метра и е късмет, че са паднали в тревата, ко€то е омекотила ударите.

–одителите са благодарни са на лекарите и на хората, оказали първа помощ, но не спират да се тревожат. „“ова са шест деца! јко б€ха загинали? »ма ограничени€ за скорост, заво€т е много остър, н€ма шанс да караш с гол€ма скорост, но под въздействието на алкохола и дрогата на него всичко му е било много лесно”, коментира ¬алентин јлександров, баща на едно от пострадалите деца.

—ветът се стоварва върху пи€ни€ и друсан джигит, помел група тийнейджърки в  итен –одителите насто€ват за строго наказание на шофьора, а децата искат по-бързо да се оправ€т, за да се върнат на плажа./ЅЋ»÷

ќще за:  итен  деца  шофьор ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.