Жестоко убийство в "Надежда", 29-годишна майка на 13 г. дете открита мъртва, издирват таксиджия

06 април 2016 09:41   3955 прочита


Жестоко убийство потресе снощи столичния квартал "Надежда", 29 г. жена бе намерена мъртва. Тя, живеела на семейни начала с издирван от полицията Петър Кирилов Стефанов. Двамата имат 13-годишна дъщеря, която в момента е под полицейска опека. По непотвърдена информация момичето не е станало пряк свидетел на убийството на майка си. Това заяви по телефона пред Нова телевизия ст. комисар Младен Маринов, началник на СДВР.

Петър Кирилов Стефанов е издирван от столичната полиция във връзка с извършено тежко криминално престъпление. Търсеният мъж е на 48 години, съобщиха от пресцентъра на МВР. Хората, които имат информация за местонахождението му, могат да сигнализират на тел. : 112, 02/987 77 77 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността е гарантирана.

Петър Кирилов Стефанов е шофьорът на такси, предизвикал тежка верижна катастрофа в "Люлин", при която пострада и бременна жена.

29-годишна жена беше открита мъртва в София на домашния си адрес в ж. к. "Надежда" около 23 ч. Смъртта е предизвикана най-вероятно от нанесени удари с хладно оръжие /блиц/

0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар