Ќовините на югозападна Ѕългари€
Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики Ѕърза пица с €йца © —н.: iStock.comяжте повече банани и авокадо, ето защо
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно: —пецопераци€ блокира квартал в Ѕургас, извършват се обиски и арести


13 ноември 2019 09:40   2909 прочитаћащабна полицейска операци€ по противодействие разпространението на наркотици, осъществ€ването на грабежи и кражби от търговски обекти, частни домове и офиси на фирми, се провежда в момента на територи€та на квартал „ѕобеда“.

“ова съобщиха от пресцентъра на ћ¬–.  ѕроверени са общо пет адреса, като са задържани осем лица, чи€то съпричастност с упоменатите престъплени€ се из€сн€ва. Ќамерени и иззети са множество вещи, за чийто произход задържаните не могат да дадат адекватни об€снени€.

¬ операци€та участват служители от отдел „ риминална полици€" при ќƒћ¬– - Ѕургас, специализираните полицейски сили, първо –айонно управление - Ѕургас и бургаската жандармери€, информира "‘лагман". ƒо кра€ на ден€ ще има повече информаци€, а проверките и претърсвани€та продължават./blitz.bg/

 ќще от: —ин€ лампа
ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.