Ќовините на югозападна Ѕългари€
¬нимание родители: √ерманската полици€ разпространи апел с ужас€ващи снимки на дете, вид€но в детско... Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно! ўракнаха белезници на бандитите, отмъкнали 200 бона от взривени€ банкомат в ѕловдив


11 юли 2018 13:08   2167 прочита–азкрити са бандитите, които взириха и ограбиха банкомат в пловдивски€ район „“рак舓, съобщава ћарица.бг. Ќа извънреден брифинг днес ще бъдат изнесени всички подробности около шумни€ инцидент отпреди н€колко дни.

Ќа пресконференци€та в ѕловдив ще бъдат главни€т секретар на ћ¬–, директорите на √лавна дирекци€ “Ќационална полици€” и областната дирекци€ на ћ¬– и заместник-административни€т ръководител на районната прокуратура.

ѕрипомн€ме, че банкомат до пазара в „“рак舓 беше взривен в събота преди разсъмване, а бандитите задигнаха 200 бона от гръмнатата машина за пари./трафикнюз.бг

ќще за: банкомат  арест  пловдив ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.