Ќовините на югозападна Ѕългари€
”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ “айната на една отвара, ко€то прави чудеса с т€лото ви  Ќа първи €нуари църквата отбел€зва ќбрезание √осподне и се почита паметта на —вети ¬асилий ¬елики
   –егистрац舫абравена парола

»звънредно от √ърци€: Ќечувана паника, блокада на ц€л —олун и гонка заради Ѕ√ кола


13 октомври 2019 11:20   54383 прочита√ръцката полици€ задържа автомобил с българска регистраци€ с 20 нелегални мигранти. јрестуван е шофьорът на българската кола с обвинение за трафик на хора. ¬анът с хасковска регистраци€ не и спр€л за полицейска проверка до  авала. ѕреминал през поставените от полици€та заграждени€ и с много висока скорост се отправил по посока —олун. «а да не предизвика катастрофа, властите предупреждават пътуващите автомобили да се отстран€т от трасето и започва преследване с десет полицейски коли.

ѕри навлизането на колата в града е била принудена от полици€та да спре. ѕредварително полицаите са били изключили светофарите на кръстовищата и отстранили от т€х останалите автомобили. ¬ъв вана с български номера са намерени 20 нелегални мигранти, влезли в √ърци€ през сухопътната граница с “урци€.

ѕолици€та не посочва дали шофьорът на колата е българин. “ова го потвърждават очевидци на ареста. ћагистралата от границата с “урци€ до —олун е под засилен полицейски контрол в акци€ срещу нелегални€ трафик на хора. ѕровер€ват се денонощно всички коли, за които има съмнение, че може да превозват мигранти. ѕолици€та има информаци€, че цената на трафика до —олун е над 2 хил€ди евро на човек. јрестуваните са предадени на прокуратурата в —олун. /blitz.bg

ќще за: полици€  арест  мигранти ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.