Извратеняк отива на съд за блудствени действия с малолетни момичета в Монтана

27 март 2020 09:00   3640 прочита


Окръжна прокуратура – Монтана е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу С.А. (на 63 години) за извършено от него престъпление по чл. 149, ал. 5, вр. ал. 1 от НК. Обвиняемият С.А. работи по предпенсионна програма към кметство в едно от селата в област Монтана. През деня на 19.06.2019 г. мъжът приближил вървящо по улица единадесетгодишно момиче и го прегърнал.

След това извършил спрямо малолетното дете блудствени действия без съвкупление. Ученичката го отблъснала и споделила за случилото се на братовчедка си. По-късно същия ден възрастният мъж, с цел да възбуди и удовлетвори полово желание без съвкупление, извършил блудствени действия и спрямо друго момиче на десетгодишна възраст.

Дал на детето един лев и го предупредил да не казва на родителите си за случилото се. Пострадалата успяла да избута ръцете му, прибрала се вкъщи и се оплакала на близките се от действията на обвиняемия. За случилото се била сигнализирана полицията и започнало разследване. Предстои наказателното производство срещу С.А. да продължи в съда.

В. Иванова


Още за: Монтана   извратеняк   съд   Още от: Синя лампа

Принтирай статия
0 коментара


Вашият коментар

ВАЖНО! Правила за публикуване на коментар
Име
Коментар