Ќовините на югозападна Ѕългари€
ѕолезно!  ултурни обичаи, с които да внимавате при пътуване в чужбина “ежки дни за ƒеси —лава! “€ огромна си стои вкъщи, Ѕлагой вилнее по кръчмите (‘ото) ”жас€ващо! Ћицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло (—Ќ»ћ » 18+)
   –егистрац舫абравена парола

»звратен€к! ћайка спипа мъж да се задовол€ва полугол в колата си пред детска градина


7 декември 2017 09:30   6899 прочитаћайка, пожелала да остане анонимна спипа гнусен извратен€к да маструбира край детска градина в бургаски€ квартал "«орница". ∆ената сподел€, че по време на днешната си разходка попаднала на мъжа, който сед€л в колата и се самозадовол€л, съобщава "‘лагман".

Ѕил гол от кръста надолу, пипал се и извратено се усмихвал. ќще по-гнусното било, че прозорецът му бил отворен, а той се наслаждавал на минаващите около него. Ѕургазлии успп€ха да издир€т собственика на леки€ автомобил "јлфа –омео" с бургаска регистраци€. “ова е 55-годишен мъж с инициали ћ.ћ., но дали той е бил гол в колата е трудно да се каже.

ќт кадрите се вижда, че е мъж с очила и шапка, със сериозно телосложение. ¬ече е подаден сигнал в полици€та, а както се оказа не една жена е виждала извратен€ка да задовол€ва нагона си. ѕризовават се очевидците да съдействат на органите на реда, за да може извратен€кът да си получи заслуженото, а не да се размине с административна санкци€./Blitz.bg/

ќще за: майка  сигнал  квартал ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.