Ќовините на югозападна Ѕългари€
ќт чистачка до милионерка! ѕодробности около кървавото убийство на гръцки кардиолог: ≈то го полица€т... ”чените с революионно откритие! "”биват" псориазиса с клетъчна терапи€ «авръщането! ∆енствени обувки с котешки ток хит на 2018
   –егистрац舫абравена парола

»звадиха 28 капсули с кокаин от т€лото на задържан


10 август 2018 12:51   3283 прочита–азбита е престъпна група за разпространение на наркотици


—пециализираната прокуратура повдигна обвинени€ на пет участници в организирана престъпна група за разпространение и трафик на наркотици. «адържаните са четирима мъже и една жена. “е са заловени при операци€ на територи€та на област –усе и област ¬арна на 6 август.

≈дното от лицата е с посто€нна м€рка „«адържане под стража“, две от лицата са с мерки за неотклонение „√аранци€ в пари“ и две са с „ѕодписка“, допълват от прокуратурата.

Ќаправени са общо тринадесет претърсвани€ и изземвани€ на различни адреси. »ззети са пари в размер около 20 000 лв. и валута, електронни измервателни уреди-везни, както и наркотично вещество кокаин около 700 гр.

„рез съответната медицинска намеса в болнично заведение в гр. –усе са извадени двадесет и осем капсули, вс€ка от по 15 грама кокаин, които са били в т€лото на едно от обвин€емите лица. Ќаркотикът е бил с изключително високо качество.

–азследването продължава провеждат се разпити и други следствени действи€./fakti.bg

ќще за: капсули  кокаин  арест ќще от: —ин€ лампа

ƒобави/гласувай в —вежо   —подели във ‘ейсбук «апомни    «а печат¬аши€т коментар

¬ј∆Ќќ! ѕравила за публикуване на коментар
 ирилизаци€
<- ползвайте «јƒЏЋ∆»“≈ЋЌќ ако н€мате кирилица

»ме оментар

¬ъведете кода от картинката

    
»нформационна агенци€ STRUMA.COM - първи в новините на югозападна Ѕългари€. STRUMA.COM е запазена марка и като независима меди€ н€ма никаква връзка с други печатни и електронни медии със същото или подобни наименовани€.